Privatlån

Genom att Jämföra kostnader och villkor för ditt privatlån har du möjlighet att spara tusenlappar! Vilken långivare ger lägst ränta på ditt lån?

Om Privatlån

Privatlån även kallat blacolån kan vara både smålån och större lån och är generellt mycket billigare i räntekostnad än mikrolån. Privatlån kan variera mycket I storlek men generellt brukar de utlånas från cirka 10000 kr upp till 500000 kr. Ett privatlån är enkelt formulerat ett hederligt banklån som tas utan säkerhet, det vill säga du erbjuder inte långivaren någon säkerhet om du inte skulle kunna betala tillbaka lånet. Detta innebär att lånet godkänns baserat på var bankens uppskattning av din framtida inkomst. Med ett privatlån ges du anpassade villkor angående återbetalningstid och amorteringar, mer detaljerad information hittar du hos respektive långivare.

Privatlån Risk & Ränta

Då långivarna tar en större risk med lån utan säkerhet så krävs en högre låneränta. Som låntagare bör du jämföra dessa räntor noggrant en bra start är ovanstående tabell. Kolla inte bara räntor utan uppläggningsavgift och aviavgift. Generellt så blir ett lån dyrare desto sämre långivaren ser dina möjligheter att betala tillbaka det, därför är det rekommenderat att din ekonomi ser bra ut innan du ansöker om ett privatlån.

Privatlån kan enkelt tas på internet men även hos klassiska banker. Privatlån kan vara ett utmärkt alternativ om du behöver kapital för en stor investering eller vill låna till ett större inköp. Privatlån kan tas utan någon säkerhet eller någon som går i borgen för dig. Om du är intresserad av ett privatlån kolla noggrant i ovanstående tabell vilket privatlån som passar dig bäst

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top